top of page

SEVEN SECURITY, KALİTE VE TECRÜBESİYLE BENZERSİZ ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Seven Security Operasyonlar Direktörü Cengiz Han Türk, sundukları çözümlerle pandemi sürecinde de iddialı. “Bu süreçte kalitemiz, tecrübelerimiz, finansman gücümüz, benzersiz çözümlerimiz ile farkımızı ön plana çıkardık.” diyen Türk, yenilikçi bakış açısıyla kaliteli hizmetler sunduklarını vurguluyor.


Güvenlikten gayrimenkul yönetimi ne kadar toplu yaşam alanları için birçok hizmet sağlıyorsunuz. Hizmetleriniz hakkında bilgi verir misiniz ?"

Seven Security, bir Globus Turkey grup şirketidir. Grup şirketlerimizin yönetim ekipleri yaklaşık 25 yıllık sektörel deneyimlere sahip, birçok şirketin kurulmasına, büyütülmesine ve hatta uluslararası büyük sermayelerce satın alınmalarına tanıklık etmiş, bizzat bu süreçleri yönetmiş kişilerden oluşmaktadır. Vermiş olduğumuz hizmetlere gelince; Özel Güvenlik, Yakın Koruma ve Şoförlük, Danışma ve Refakat, Tesis Yönetimi, Endüstriyel Temizlik, Bordrolama, Teknik Bakım, Bahçe Bakım ve 3. Göz Denetim Hizmetleri vermekteyiz


Hizmetleriniz koronavirüs sürecinden nasıl etkilendi ?"

Hizmetlerimizin bu süreçten olumsuz yönde etkilendiğini söylemek doğru olmayacaktır. Globus Audit şirketimizin yerel ve uluslararası vermekte olduğu hizmetlerden ve bu hizmetleri sağlarken elde etmiş olduğu verilerden faydalandık. Personellerimize vermekte olduğumuz planlı ve sürekli eğitimler, müşterilerimize sunduğumuz uygulanabilir benzersiz çözümler, yapmış olduğumuz planlamalar doğrultusunda, her zaman ki gibi beklentilerinin üstünde bir performans sergiledik. Birçok firma bu süreçte çok fazla personel kaybı yaşamış olup, şirketlerimiz personel sirkülasyonunda herhangi bir değişime uğramamıştır. Aksine, personel istihdamını istikrarlı olarak devam ettirmeyi müşterilerimiz ile beraber başardık. Gerek global gerek yerel olarak, pandemi yasaklarının geleceğini ön görüp, yasal izinlerimizi elde ederek, şehir içi ve şehir dışı proje ziyaretlerimizi normal takvimine göre gerçekleştirdik. Bu sayede, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin yanında olduk



Bu dönemde müşterilerinize ne tür çözümler sundunuz ? Sizi farklı kılan ne oldu?

Birçok sektöre hizmet vermemizden dolayı, bunu sektörel olarak ayırabiliriz. Örnek vermek gerekirse; pandemi sürecinde hastalığın temas ve sosyal mesafe göz ardı edildiğinde bulaştığını öğrenmemiz ile birlikte; genel olarak projelerimizde dışarıdan gelebilecek bütün etkenlerden korumak adına eylem senaryolarımızı güncelledik. Yaşam alanlarının güvenliğini artırmaya yardımcı, kargo teslim alımını self servis haline getiren, 7/24 kamera sistemi ile izlenebilir, ortak kargo istasyonu çözümünü sunduk. Kargo firmalarının getirmiş olduğu paketlerin sakinlerimize/müşterilerimize ulaşmadan önce temin ettiğimiz akıllı kargo dolaplarında tutulmasını sağladık. Proje girişlerine termal sistemler kurduk. Bu sayede, çoklu girişlerde dahi, krizi iyi yönettik. Çalışanlarımıza Covid-19 testi yaptırarak hem kendilerinin hem de ailelerinin sağlıklarını ön planda tuttuk.


YENİLİKÇİ BAKIŞ AÇISIYLA KALİTELİ HİZMEK SUNUYORUZ

Çözüm üretirken müşterilerinizin ihtiyaçlarını nasıl belirliyorsunuz? Her müşterimizin beklentileri, çevresel şartları, kurum kültürleri, iş ortaklarının, müşterilerimizin müşterilerinin, çalışanlarının farklı ihtiyaçları ve öncelikleri vardır. Firma olarak bu ihtiyaç ve öncelikleri belirleyip, verilecek hizmetin etkinliğinin ve güncelliğinin devamlılığını baz alarak yenilikçi bakış açısı ve araçlar ile kaliteli hizmet sağlamaktayız. Ekibimizde bulunan arkadaşlarımızın tecrübeleri ile ‘Eğer biz müşteri olsaydık hizmet almış olduğumuz firmadan ne gibi beklentilerimiz olurdu?’ diye beyin fırtınası yapıyoruz. Şirket olarak, kabul edilen kalite standartlarının üzerinde, daima daha etkili bir hizmet verme ve hizmetin sağlayacağı faydaları artırma bilinciyle hareket etmekteyiz


"Salgın karşısında personelinizi nasıl bir eğitimden geçirdiniz ?"

Şirketimiz 15 yıl gibi göz ardı edilmeyecek bir süredir sağlık sektöründe hizmet vermektedir. Bu süre kazandığımız deneyimle ve hizmet vermiş olduğumuz sektöre saygımızdan dolayı; müşterilerimiz gibi bizler de her veriyi güncel tutarak önlemler alıyoruz. Covid-19 salgını haberlerinin gelmesiyle birlikte iş geliştirme ekibimiz; hastalık hakkında bütün verileri toplamaya ve alınabilecek önlemleri araştırmaya başladı. Virüs Türkiye’ye gelme noktasında nasıl aksiyon alacağımızı belirledik. Bütün personellerimize tek kullanımlık maske, eldiven, siperlik, el dezenfektanı fazladan iki takım iş kıyafeti temininde bulunduk. Operasyon ve eğitim birimlerimiz ile birlikte saha da görev yapan bütün personellerimize eğitimlerimizi verdik. Personellerimizin almış olduğu eğitimleri sahada ne kadar doğru uyguladıklarını tespit etmek amacıyla da sürekli, planlı ve çapraz olarak denetim faaliyetleri yapıyoruz. Saha operasyon ekibimiz ve hizmet satın almakta olduğumuz denetim şirketi vasıtası ile yerinde tüm personeli anlık denetime tabi tutuyoruz


"Hizmetlerinizde nasıl bir dijital dönüşüm yaşanıyor? Teknolojiden ne ölçüde faydalanıyorsunuz ?"


Her zaman yeni teknoloji kaynaklarını araştırıyor ve bünyemize katmaya çalışıyoruz. Bu sebeple, yerel ve uluslararası fuarlara katılım yapmayı asla ihmal etmiyoruz. Personel eğitimlerimizde bir GSM operatör firmasının sağlamış olduğu akademi programını kullanıyoruz. Böylelikle saha da görev yapan personellerimiz telefon, bilgisayar ve tabletlerinden güncel eğitim tablolarımızı görebiliyor ve eğitimlerini güncelliyor. Denetim birimlerimizde kullanılmak üzere patenti şirketimize ait özel bir yazılım olan Continious programını kullanıyoruz. Denetimcinin hangi projede olduğunu belirliyor, projeye göre hazırlanan soruları ve proje özellikleri denetimcinin önüne getiriyor. Kendilerine vermiş olduğumuz tabletler sayesinde sahada gerçekleştirmiş oldukları denetimlere istinaden gerekli notları alıyor ve raporlamalarını yapıyorlar. Şeffaf bir hizmet verdiğimizden dolayı denetim ekibimizin raporları sadece merkeze değil, müşterimize de anlık olarak iletiliyor. Continious programımızı sadece denetim ekiplerimiz değil operasyon ve İK birimlerimizde kullanmaktadır. Operasyon ve proje birimlerinin oluşturduğu puantajı direk olarak buradan çekerek gerekli bordrolama işlemlerini yapmaktadır. Teknoloji ve dijital olarak sadece bir programda sınırlı kalmamakla beraber müşterimizin ihtiyaçlarına göre çözümlerde üretmekteyiz. Yaşanan pandemi sürecinde termal kameralar gibi güvenlik destekli birçok teknolojik üründen de yararlanmaktayız.


"MÜŞTERİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI BİRLİKTE BELİRLİYORUZ"

Bu süreç, güvenlik sektörüne hangi fırsatları sunuyor? Sektörün gelişimi adına neler yapılması gerekiyor? Kurumsal bakış açımız ve etik değerlerimiz gereği, asla bu gibi durumları fırsat olarak görmüyoruz. Dalgasız denizde herkes kaptanlık yapar, önemli olan fırtına da gemiyi hedefine ulaştırmaktır. İşte tam olarak burada ortaya çıkan fırsatımız bu olmaktadır. Kalitemiz, tecrübelerimiz, finansman gücümüz, benzersiz çözümlerimiz ile farkımızı ön plana çıkarabiliyoruz. Müşterilerimizi özveri ile dinliyor, ihtiyaçları beraber belirliyoruz. Sektörün gelişimi; hayatımızda olduğu gibi eğitim ve teknolojiden yararlanarak bir üst basamağı düşünmekten geçmektedir. Buna örnek vermek gerekirse pandemi sürecinde gelişen termal ısı ölçerler bütün sektörlere en hızlı temini sağlanan teknolojik ürün olmuştur. Değişen yönetmelikleri takip etmek, her bir değişikliği anında şirket prosedürlerine ve proseslerine işlemek, iş geliştirme ekiplerine bu misyonu yükleyerek daha fazla yeniliğe açık bir şirket olmak, kuruluşumuzun değişmez davranış biçimidir.


"Bu kapsamda firmanızın hedeflerinden bahseder misiniz ?"

Her şirketin hedefleri büyüktür ama sektörde bunu sağlamak ve kalıcı olmak bir ayrıcalıktır. Biz de bu noktada sektörde kalıcı, müşteri memnuniyeti açısından öne çıkan, vermiş olduğu ek hizmetleri ile isminden söz ettiren, gelişen teknolojiyi şirket bünyesine en çabuk entegre eden, çalışanlarına vermiş olduğu değerden dolayı vazgeçilmez marka değeri olmak tek hedefimizdir.

0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page