top of page

EN BÜYÜK STRATEJİMİZ EĞİTİMLERİMİZ

Seven Güvenlik olarak müşteri memnuniyetini nasıl bir misyon ile sağlıyorsunuz ?

Eğer biz hizmet alıyor olsaydık, nasıl bir hizmet isterdik’’ sorusundan yola çıkarak uyguladığımız faaliyet ve hizmetlerde kaliteden ödün vermeden, güvenilir, uygulanabilir, sonuç odaklı, müşteri memnuniyetini daima gözeten ve ölçümleyen, yasal mevzuatlara %100 uyum sağlayan, herkesin erişebileceği, mümkün olan en fazla sayıda tesisin ihtiyaçlarına katkıda bulunmak ve beklenenin üstünde hizmeti sağlamak misyonumuzdur.


Müşteri deneyimi iyileştirmek adına ne tür stratejiler geliştiriyorsunuz ?

Şirketimizin stratejik yönetimi; çoğunlukla kurumsal şirketlerin uyguladığı, bilgiye dayanan, güncel gelişmelere kendini adapte edebilen ve fi rmanın geleceğe yönelik amaç ve hedefl erinin belirlenmesine ve bu hedefl ere ulaşılabilmesi için yapılması gerekli işlemlerin tespit edilmesine imkan sağlayan yönetim prensiplerini içermektedir. Özellikle son 30 yılda güvenlik sektöründe önemli bir yer tutan stratejik yönetim, tüm dünyada artan rekabet karşısında daha da önem kazanmaya başlamıştır. Seven Güvenlik olarak bu konuda kendimizi bir adım önde tutabilmek adına bütün verilerimizi güncel tutuyoruz. Sadece yerel olarak değil, global olarak da sektörümüzdeki bütün değişken faktörleri inceliyoruz. Özellikle global düzeyde son yıllarda hız kazanan toplumsal değişim, teknolojik değişim ve gelişmeler stratejik yönetimimizi çok önemli hale getirmektedir. En büyük stratejimiz eğitimlerimizden geçmektedir. Personellerimize vermiş olduğumuz eğitimleri güncel tutmakla beraber periyodik olarak yılda en az 5 defa uygulama ve psikodrama boyutunda veriyoruz.


Seven Güvenlik stratejik yönetimin tüm dünyada artan rekabet sonucu kendilerini bir adım önde tutabilmek adına bütün verilerini güncel tutuyor. Seven Güvenlik Operasyonlar Direktörü Cengiz Han Türk şirket misyonlarını; müşterilerinin almış oldukları hizmeti, ‘’Eğer biz alıyor olsaydık nasıl bir hizmet isterdik’’ sorusu doğrultusunda başlattıklarını belirtti.



Özel Güvenlik sektörünün son dönemini nasıl değerlendirirsiniz ?

Ülkemizde Özel Güvenlik sektörü son yıllarda oldukça hızlı bir gelişim dönemi içerisindedir. Bu doğrultuda hem bu sektörde çalışan güvenlik görevlileri sayısı bakımından hem de bu sektörün hizmet sunduğu müşteri sayısı bakımından özel güvenlik hizmeti önemli bir ilerleme sağlamıştır. Bunun yanı sıra son zamanlardaki yasal düzenlemeler çerçevesinde özel güvenlik sektörünün hizmet alanının net bir şekilde tanımlanmış olması ve özel güvenlik görevlileri olarak çalışanların haklarının belirlenmesi ülkemizde özel güvenlik sektörünün hızlı bir gelişim göstermesinin sebepleri arasında yer almaktadır.

0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page